Gold Fish

Basisspil

• WILD
  • FEATURE
  • WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

Fish Food-feature

• TURTLE
  • GOLD TURTLE
  • FISH FOOD
  • 3 eller flere spredte FEATURE-symboler udløser Fish Food-featuren. Gevinster på scatterudbetalingskombinationer udbetales på hvilken som helst position og hvilket som helst hjul.
  • Fish Food-featuren kan blive udløst i blå fisk-featuren og i guld fisk-featuren
  • FISH FOOD-dåserne indeholder forskellig slags fiskefoder.
  • Vælg FISH FOOD for at matche 3 og modtage en præmie for denne type fiskefoder.
  • Match 4 dåser og fordobl din præmie
  • Guld fisk-foderpræmie: 12x, 24x
  • Rød fisk-foderpræmie: 6x, 12x
  • Lilla fisk-foderpræmie: 4x, 8x
  • Blå fisk-foderpræmie: 2x, 4x
  • Grøn fisk-foderpræmie: 1x, 2x
  • Hvis du finder 3 skildpaddefoderdåser får du lov at vælge 1 af de 3 TURTLE.
  • Vælg en TURTLE for en sidste præmie!
  • Hvis alle dåser med fiskefoder er fundet, så får du lov at vælge 1 af de 3 GOLD TURTLE for en mere værdifuld sidste præmie!
  • Skildpaddepræmie: 2x, 3x, 10x
  • Guldskildpaddepræmie: 20x, 30x, 50x
  • Alle fiskefoder- og skildpaddepengepræmier ganges med den samlede linjeindsats.
  • Alle scatterudbetalte pengepræmier er blevet ganget med den samlede linjeindsats.
  • Scatterudbetalingerne tilføjes gevinster fra udbetalingslinjen.

Guld fisk-feature

• CLICK TO START
  • En fiskefeature kan tilfældigt blive udløst efter hvilket som helst spin.
  • En fiskebowle glider ind på skærmen, og 1 af de 5 forskelligfarvede fisk hopper ned i fiskebowlen.
  • Hver fisk tildeler en forskellige fiskefeature.
  • Når fisken af guld hopper ned i fiskebowlen, udløses guld fisk-featuren.
  • Vælg en boble for at afsløre antallet af gratis spin.
  • Spil tildelt: 5, 8, 10, 15, 20.
  • Multiplikatorer: 2x, 3x, 5x, 7x, 10x.
  • Trøstepræmie, hvis der ikke vindes nogle spin: 2x.
  • Klik på CLICK TO START for at starte spin.
  • Under gratis spin vil indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forblive det samme som i det spin, der udløste featuren.
  • 5 WILD og trøstepræmien ganges ikke med multiplikatoren, kun med linjeindsatsen.
  • Guld fisk-featurepræmien ganges med linjeindsatsen.
  • Trøstepræmien er ganget med linjeindsatsen.
  • Fiskefeatures kan ikke genudløses.
  • Fiskefeatures kan ikke udløses under gratis spin.

Lilla fisk-feature

• En fiskefeature kan tilfældigt blive udløst efter hvilket som helst spin.
  • En fiskebowle glider ind på skærmen, og 1 af de 5 forskelligfarvede fisk hopper ned i fiskebowlen.
  • Hver fisk tildeler en forskellige fiskefeature.
  • Når den lilla fisk hopper ned i fiskebowlen, udløses lilla fisk-featuren.
  • Den lilla fisk blæser 3 bobler, som hver især indeholder et tal mellem 0-9.
  • De tre tal glider op på linje, og danner en pengepræmie.
  • Lilla fisk-præmie: 15x - 984x.
  • Den lilla fisk-featurepræmie ganges med linjeindsatsen.
  • Fiskefeatures kan ikke genudløses.

Rød fisk-feature

• En fiskefeature kan tilfældigt blive udløst efter hvilket som helst spin.
  • En fiskebowle glider ind på skærmen, og 1 af de 5 forskelligfarvede fisk hopper ned i fiskebowlen.
  • Hver fisk tildeler en forskellige fiskefeature.
  • Når den røde fisk hopper ned i fiskebowlen, udløses rød fisk-featuren.
  • Vælg boblen med borgen, muslingen eller skattekisten for at afsløre en præmie.
  • Hver gang en af fiskene kysser præmien, øges dens værdi.
  • Et kys fra guld fisken fordobler det aktuelle beløb.
  • Et kys fra den lilla fisk tildeler: 25x - 200x.
  • Et kys fra den blå fisk tildeler: 20x - 100x.
  • Et kys fra den grønne fisk tildeler: 5x - 50x.
  • Første valg tildeler: 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 40x, 50x.
  • Antal af kys: 2 - 10.
  • Den røde fisk-featurepræmie ganges med linjeindsatsen.
  • Fiskefeatures kan ikke genudløses.

Grøn fisk-feature

• En fiskefeature kan tilfældigt blive udløst efter hvilket som helst spin.
  • En fiskebowle glider ind på skærmen, og 1 af de 5 forskelligfarvede fisk hopper ned i fiskebowlen.
  • Hver fisk tildeler en forskellige fiskefeature.
  • Når den grønne fisk hopper ned i fiskebowlen, udløses grøn fisk-featuren.
  • Vælg en boble for at afsløre en pengepræmie.
  • Hvis "Tildel Alle" afsløres, udbetales alle pengepræmierne.
  • Boblepræmie: 10x - 500x.
  • Den grønne fisk-featurepræmie ganges med linjeindsatsen.
  • Fiskefeatures kan ikke genudløses.

Blå fisk-feature

• CLICK TO START
  • En fiskefeature kan tilfældigt blive udløst efter hvilket som helst spin.
  • En fiskebowle glider ind på skærmen, og 1 af de 5 forskelligfarvede fisk hopper ned i fiskebowlen.
  • Hver fisk tildeler en forskellige fiskefeature.
  • Når den blå fisk hopper ned i fiskebowlen, udløses blå fisk-featuren.
  • Klik på CLICK TO START for at starte spin.
  • Superscatter spins er blevet tildelt!
  • Symboler der forekommer hvor som helst på skærmen, tæller med i vinderkombinationerne.
  • Kun ét symbol tælles pr. hjul pr. vinderkombination.
  • Superscatter spins tildelt: 1 - 3
  • Trøstepræmie, hvis der ikke vindes nogle superscatter spin: 10x
  • Alle superscatterpræmier udbetaler højeste gevinst pr. vinderkombination.
  • Når hjulene stopper, evalueres alle symbolerne som scatterudbetalinger, og ganges med linjeindsatsen.
  • Den blå fisk-featurepræmie ganges med linjeindsatsen.
  • Trøstepræmien er ganget med linjeindsatsen.
  • Fiskefeatures kan ikke udløses under superscatter spins.
  • Fiskefeatures kan ikke genudløses.

UDBETALINGSLINJER

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje plus featureindsatsen.
  • Fiskefeatureindsatsen er en yderligere påtvunget satsning på 10 gange indsatsen pr. linjebeløb.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.