Aurora Wilds

Spiludbetalinger
Gevinster, der udbetales på spilleautomaten, afhænger af de symboler, der vises i hjulområdet, når hjulene er stoppet.

Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger
Gevinster, der udbetales for en betalingslinje, afhænger af de symboler, der vises på betalingslinjen, når hjulene er stoppet.

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med indsatsen per linje.

Indsats satset pr. linje kan beregnes ved at dividere den samlede indsats i kreditter med antallet af spillede linjer.

For at en kombination af almindelige symboler skal give en vindende linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en betalingslinje, startende fra venstre mod højre eller startende fra højre mod venstre.
For gevinstlinjekombinationer, der udbetaler fra venstre mod højre, skal en vindende gevinstlinjekombination starte med betalingslinjepositionen længst til venstre og fortsætte på tilstødende positioner på betalingslinjen.
For gevinstlinjekombinationer, der udbetaler fra højre mod venstre, skal en vindende gevinstlinjekombination starte med den yderste højre betalingslinjeposition og fortsætte på tilstødende positioner på betalingslinjen.
Respin udbetalinger
Alle udbetalinger og regler er de samme som det udløsende spin.

Respins spilles med samme indsats som den runde, der aktiverer respins.

Jackpot Wheel Udbetalinger
Gevinster, der udbetales for Jackpot-hjulet, afhænger af symbolet, der vises under markøren, når Jackpot-hjulet er stoppet.

Jackpotgevinster beregnes ved at gange jackpot-udbetalingen med den samlede indsats. Jackpothjulet spilles med samme indsats som den runde, der aktiverer Jackpothjulet.

Spilleregler
Se afsnittene nedenfor for information om spillereglerne.

Generelle regler
Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Wild Symbol regler
1

Wild-symbolet er et wild-symbol.
Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen Jackpot Trigger-symbolet.
Wild-symbolet kan kun vises på hjul 2, 3 og 4.
Respin-funktionsregler
Et eller flere Wild-symboler, der vises hvor som helst på hjul 2, 3 eller 4, aktiverer Respin-funktionen.
Under Respin-funktionen udvides Wild-symbolet til at dække hele hjulet og låses på plads, mens de andre hjul snurrer igen.
Hvis et nyt Wild-symbol lander under et respin, udvides og låses det sammen med eventuelle tidligere udvidede Wild-symboler for endnu et respin.
Respin-funktionen slutter, når der ikke vises nye Wild-symboler under et respin.
Op til 2 ekstra Wild-symboler kan vises, efter at et Wild-symbol aktiverer et respin, hvilket udløser et ekstra respin, for maksimalt 3 respin.
Respins spilles med samme indsats som den runde, der aktiverer respins.

Spilstyring

lSpin-knap: Starter et hjulspin.

lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lLyd: Slår spillyd til. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.
  • lSaldo: Viser de nuværende saldoer. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

lSpilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

lBank-knap: Viser banksiden.

lStartknappen: Afslutter spillet.

• lLuk-knap: Lukker spilmenuen.

Jackpot Wheel Regler

Jackpot Trigger-symboler spredt på skærmen giver et enkelt spin af Jackpot-hjulet.
Jackpothjulet giver 1 ud af 4 jackpots.
Jackpot Trigger-symbolet kan kun vises på hjul 2, 3 og 4.
Jackpot-triggere kan forekomme over alle symboler undtagen wild.
Væddemål og udbetalingsregler
Gevinster udbetales kun på den højeste kombination i begge retninger på hver linje.
Linjevindende kombinationer udbetales fra venstre mod højre eller højre mod venstre. Således skal ét symbol vises på det første slothjul for vindende kombinationer fra venstre, eller på det sidste slothjul for vindende kombinationer fra højre. En symbolkombination, der starter fra et andet spilleautomat, udbetaler ikke. Symbolerne skal stå ved siden af hinanden på en linje.
Der udbetales højst 1 vindende kombination fra venstre pr. betalingslinje.
Der udbetales højst 1 vindende kombination fra højre pr. betalingslinje.
I begge retninger, hvis der er mere end 1 mulig vinderkombination på en betalingslinje, udbetales du kun værdien af den højeste kombination.
Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linjeindsatsen. Linjeindsatsen er den samlede indsats divideret med antallet af spillede linjer.
Jackpotgevinster beregnes ved at gange jackpot-udbetalingen med den samlede indsats.
Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der er vundet for hver kombination.
Antallet af vundne kreditter afhænger af linjeindsatsen. Linjeindsatsen er den samlede indsats divideret med antallet af spillede linjer.
Fejl annullerer alle betalinger og spil.
Ikoner
Nedenfor er de ikoner, der bruges gennem spillet, og deres beskrivelser.

Indstillinger på skrivebordet
Åbn menuen ved at klikke på ikonet 8.
Klik på Bet 12-ikonet.
Vælg den værdi, du ønsker, blandt de synlige muligheder.
Rul op eller ned med musehjulet eller brug rullepanelet for at få flere muligheder.
Klik på Max Bet for at satse det maksimalt tilladte.

Desktop Console Bar
Klik på indsatsområdet.
Vælg den værdi, du ønsker, blandt de synlige muligheder.
Rul op eller ned med musehjulet eller brug rullepanelet for at få flere muligheder.
Klik på Max Bet for at satse det maksimalt tilladte.

Mobil
Åbn indsatspanelet ved at trykke på ikonet 12.
Tryk på den værdi, du ønsker, fra de synlige muligheder.
Stryg op eller ned i indsatspanelet for flere muligheder.
Tryk på Max Bet for at satse det maksimalt tilladte.

Klik eller tryk på Spin for at begynde at dreje hjulene. Du kan også trykke på hjulene for at dreje (kun mobil). Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstasten for at dreje (kun skrivebord).
Når hjulene stopper, fremhæves gevinster, hvis du har en vindende kombination. Du får udbetalt gevinstbeløbet som vist i gevinstboksen.
Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet afsluttet, og du kan spille igen.
Automatisk afspilning
Du kan spinde et bestemt antal gange i rækkefølge uden at interagere med spillet ved at bruge AutoPlay.

Om AutoPlay
AutoPlay og nogle af de relaterede muligheder er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.
Et indsatsbeløb skal indstilles, før du starter AutoPlay-sessionen, da AutoPlay spiller med den sidste indsatsværdi.
AutoPlay kan stoppes når som helst. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
Udløsning af jackpotfunktionen stopper AutoPlay.
Indstillinger
Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Desktop
Åbn menuen ved at klikke på ikonet 8.
Klik på ikonet Indstillinger 21.

Mobil
Åbn menuen ved at trykke på ikonet 8.
Tryk på ikonet Indstillinger 21.
Du kan vælge, hvad du vil slå til eller fra.

Introskærm viser introskærmen ved opstart.
Vis selvstudie ved opstart (kun mobil).
Quick Spin øger hastigheden på slothjulsspin.
Alle lyde styrer alle lyde, inklusive spil- og baggrundslyde.
Spillyde styrer konsol- og spinlyde samt lyde til vindende kombinationer og sekvenser.
Baggrundsmusik styrer baggrundsmusik.
Mellemrumstasten til at dreje giver dig mulighed for at dreje hjulene ved hjælp af din computers mellemrumstasten (kun skrivebord).
Bemærk:

Nogle af disse muligheder er muligvis ikke tilgængelige på din placering.
Spillyde og baggrundsmusik er kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.
RTP ER 96,20 %
Spin og stop i slots
Vælg Spin for at starte spillet. Spindet bliver et stop.
Vælg Stop for at vise dine resultater hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

Seneste opdatering: 19-04-2022