Red Hot Wild

Spilintroduktion

• Dette spil har et sæt hjul i et 3x3 matrix med 5 vinderlinjer.
  • Spilleren kan frit vælge sin joker blandt alle 10 symboler mellem hvert spil.
  • Jokere har forskellige multiplikatorværdier.

Jokervalg

• Spillerne kan skifte det valgte symbol mellem hvert spil ved at trykke på 'Skift'. Du kan vælge en hvilken som helst joker hver gang.
  • Hver joker har en multiplikator fra X1 til X10.

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.
  • Big Bet-spil indeholder rullende eller faste jokere.
  • Rullende jokere rykker en plads ned på hjulet for hvert spin.
  • Faste jokere bliver på den samme plads, indtil spillet er slut.

Sådan spilles der

• Vælg din indsats -
  • Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstlinjer

• Standardvalget af gevinstlinjer er 5.
  • Gevinstlinjerne er ikke justerbare i dette spil.
  • Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som kontante beløb.
  • Disse værdier er kun gyldige for den indsats og den joker, der blev valgt indledningsvis ved betalingsbordet.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 98%.