Lucky Little Gods Mobile

Generelt

• Alle 243 betalingsmåder er permanent aktiveret.
  • Dit samlede bet pr. spin afhænger af den valgte bet-størrelse ganget med betværdien.
  • Bet-størrelsen er møntværdien ganget med bet-multiplikatoren.
  • En bet-multiplikator på 30 gælder pr. spin og ganges med møntværdien. For eksempel giver en møntværdi på 0,01 x 30 bet-multiplikator = 0,3 bet-størrelse.
  • Bet-værdien er antallet af satsede mønter pr. spin.
  • Dit samlede bet pr. spin er den valgte bet-størrelse ganget med bet-værdien. For eksempel giver en bet-størrelse på 0,3 x 5 valgt bet-værdi = 1,5 samlet bet pr. spin.
  • Alle udbetalingstabeller viser den samlede gevinst for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. udbetalingsmåde. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en udbetalingsmåde, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  • Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af den bet-værdi, du satser pr. spin.

Wild symbol

1

• Dette symbol vises kun på hjul 1 og 5.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol kan ikke erstatte symboler, der aktiverer bonusspil.
  • Dette symbol danner ikke sin egen vinderkombination.

Scatter symbol

3

• Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret betalingsmåde for at give gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af dit samlede bet.

Gratis spin

4

• Hjul 1 og hjul 5 forvandler sig til wild-hjul for hvert gratis spin.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  • Der kan ikke aktiveres flere gratis spin igen. Du tildeles et ekstra gratis spin for hvert scatter-symbol på hjulene under gratis spin.
  • Golden Tree-scatterbonussen, Treasure Pot-scatterbonussen og Little Godsbonussen kan ikke aktiveres under gratis spin.
  • Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.

Golden Tree-scatterbonus

4

• Tilfældige bonusbeløb bliver afsløret.
  • Du modtager en tilfældig multiplikatorværdi mellem 1x og 15x.
  • Gevinsterne, der vises i bonusspillet, er allerede ganget op med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
  • Gevinster indkasseres automatisk til sidst i bonusspillet.
  • Treasure Pot-scatterbonussen og Golden Tree-scatterbonussen kan aktiveres på samme tid.

Treasure Pot-scatterbonus

5

• Du vælger krukken for at afsløre et vilkårligt bonusgevinstbeløb.
  • Du modtager en tilfældig multiplikatorværdi mellem 20x og 100x.
  • Gevinsterne, der vises i bonusspillet, er allerede ganget op med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
  • Gevinster indkasseres automatisk til sidst i bonusspillet.
  • Treasure Pot-scatterbonussen og Golden Tree-scatterbonussen kan aktiveres på samme tid.

Little Gods-bonus

• Dette bonusspil aktiveres vilkårligt af ikke-vindende spin.
  • Tilfældige bonusbeløb bliver afsløret.
  • Du modtager en tilfældig multiplikatorværdi mellem 4x og 40x.
  • Gevinsterne, der vises i bonusspillet, er allerede ganget op med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
  • Gevinster indkasseres automatisk til sidst i bonusspillet.

AutoPlay

AutoPlay giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk.

Du skal angive et bet-beløb, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.

Sådan slår du AutoPlay til i et spil:

• Tryk på AutoPlay.
  • Vælg dine bet-indstillinger.
  • Vælg antallet af spin, du vil spille.
  • Vælg dine stop-indstillinger.
    • Gevinstgrænse: Stopper sessionen, hvis gevinsten øges med det valgte beløb.
    • Tabsgrænse: Stopper sessionen, hvis din saldo reduceres med det valgte beløb.
  • Tryk på Starte AutoPlay.

For at stoppe AutoPlay tryk på Stop. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

For at slå hurtigt spin til i et spil:

• Tryk på Menu.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Tryk på Hurtigt spin.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på Hurtigt spin igen.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er den valgte bet-værdi ganget med bet-multiplikatoren.

1. Tryk på Bet.
  2. Tryk på og træk for at vælge din bet-størrelse og -værdi.

Måske kan du ikke satse mønter på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Mønter for at konvertere til mønter, eller tryk på Credits for at konvertere til credits.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 28-02-2020