Diggin for Diamonds The Big Bonanza

Velkommen til Diggin' for Diamonds - The Big Bonanza™ Videospilleautomat.

OM SPILLET

Diggin' for Diamonds - The Big Bonanza™ er et hvor som helst giver gevinst-spil med 6 x 5 hjul. Gevinster opnås hvor som helst med 8 eller flere af det samme symbol. Hold øje med diamanter, der aktiverer en gevinstmultiplikator! Tænd for Guld Indsatsen for endnu større Bonus-udløsere!

Hovedspillet

• Gevinster består af 8+, 10+ eller 12+ af det samme symbol hvor som helst.
  • Enhver gevinst skaber et fald, hvilket får flere symboler til at falde ned, så der kan opnås flere gevinster.
  • Hold øje med tab-til-vind-modifikatoren, som kan konvertere et tabende spin til et vindende.
  • Ethvert diamantsymbol, der vises, vil tilføje en gevinstmultiplikator til gevinsterne.
  • Diamantsymboler er additive.

Få og spil Free Spins

• Free Spins udløses af 4 eller flere Bonusscattere. Spilleren kan udløse med 4, 5 eller 6, der giver 12, 15 eller 18 Free Spins.
  • Free Spins spilles med indsatsen fra det udløsende spin.
  • 3+ Bonusscattere i Free Spins giver yderligere 4 Free Spins.
  • Under Free Spins er diamantmultiplikatorerne additive og vedvarende.

BONUS KØB

• Spilleren kan købe Bonussen for 100x eller 250x deres indsats.
  • 100x funktionen udløses med 4+ scattere, mens 250x funktionen udløses med 5 eller 6 scattere.

GULD INDSATS

• Guld Indsatsen kan aktiveres for en indsats på 25%. Dette øger chancerne for at udløse Free Spins. Dette påvirker ikke gevinsttabellen.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin-Knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES DROPDOWN GEVINSTER

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende beløb med den tildelte multiplikator.
  • Alle klynge gevinster regnes sammen efter spinnet.
  • Multiplikatorværdierne summeres og ganges til gevinsten ved slutningen af spinnet.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om måder at vinde.
  • Spilleregler – åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

SPILPANEL

• Muligheder - spillere kan se gevinsttabellen, læse spillereglerne eller se tilbage på deres spilhistorik.
  • Lyd – tænder og slukker for lyden.
  • Exit-knap - forlader spillet og sender spilleren tilbage til hovedmenuen.
  • Saldo – viser saldoen på spillerens konto.
  • Gevinst – viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.
  • Indsats – viser den aktuelle indsats.
  • Indsatsværdi – skifter indsatsstørrelsen ved at skifte indsatsværdien.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Spin-knap – placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genspil-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservice på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.

Seneste opdatering: 23-11-2023