Terminator 2

Om Terminator 2™

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillet indeholder 243 måder.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for bet og udbetaling

• Bet-størrelsen er det samlede antal jeton-bets pr. spin.
  • En bet-multiplikator på 30 gælder for hvert spin.
  • For eksempel, 0,10 jetoner x 30 bet-multiplikator = 3 samlet jeton-bet pr. spin
  • Udbetalinger bygger på det placerede bet.
  • Flere almindelige vinderkombinationer udbetales pr. betalingsmåde.
  • Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for forskellige symboler på en betalingsmåde, får du udbetaling for hver kombination.
  • Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for det samme symbol på en betalingsmåde, får du kun udbetalt gevinsten med den højeste værdi.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination.

Almindelige symboler

• Almindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige vinderkombinationer på aktive betalingsmåder.
  • Matchende almindelige symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
  • Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. spin.

Wild-symboler

• Dette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol erstatter ikke T-1000-symbolet i gratis spin-spillet.
  • Dette symbol danner sin egen vinderkombination.

Scatter-symboler

• Dette symbol behøver ikke forekomme på tilstødende hjul for at give en gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Dette symbol danner sin egen vinderkombination.
  • 3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
  • Under T-800 Vision er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
  • Dette symbols udbetaling afhænger af dit samlede bet.

Gratis spin

• 3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
  • Under T-800 Vision er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
  • Du tildeles 10 gratis spin.
  • Hot-tilstand udløses tilfældigt under denne funktion. Under Hot-funktioner er gevinster mere hyppige.
  • Hvis T-1000-symbolet forekommer på hjulene, forvandles det for at fuldføre den højest mulige gevinst for det spin.
  • Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som bet-beløb i gratis spin.
  • Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

T-800 Vision-bonusfunktion

• Denne funktion udløses tilfældigt efter et ikke-vindende spin.
  • Alle symbolerne Terminator, John Connor, T-1000, Sarah Connor eller T-800 på hjulene målrettes.
  • Alle målrettede symboler udbetaler et bonus-gevinstbeløb.
  • Under denne funktion er det kun et scatter-symbol, der udløser gratis spin.
  • De tilfældige bonusgevinster er allerede ganget med dit samlede bet. Det er kun bonus-gevinstbeløbet, der vises.
  • Det sidste bet, du placerede i spillet, bruges som bet-beløb i bonusspil.

Udbetalingstabelresultater

• Denne funktion registrerer din gevinststatus ved at fremhæve de symbolkombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
  • Basisspil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin-gevinster registreres ikke som resultater.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Udbytte til spiller (UTS)

• Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb.
  • UTS er fast og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,62 %.

Ændring af mit bet-beløb

• Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
  • Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
  • Maks. bet: Placerer det maksimalt tilladte bet.
  • Bet-størrelse: Placerer det samlede bet-beløb, du vil satse per spin.
  • Hurtigt bet: Viser et udvalg af hurtige bet-muligheder for at vælge dit samlede bet.Spilstyring
  • Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
  • Feltet Jetoner: Viser din saldo.
  • Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.
  • Feltet Bet: Viser dit samlede bet-beløb pr. spin.
  • Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
  • Spin-knap: Starter dit spil.
  • Stopknap: Viser resultaterne af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultaterne.
  • Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Hurtigt spin-knap: Øger spillets hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • Menu-knap: Viser spillets indstillinger og udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 02-03-2021