Blood Lust

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

99 udbetalingslinjer

Hjul

5 hjul

Rakkers

3 rakker

Hit frekvens

23,5%

Navn

Blood Lust

Spillestrategi

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Blood Lust er et slotspil med fem hjul og tre rækker med 99 udbetalingslinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Indsatslinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatstlinje udbetales.

5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spin- knappen.

6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold Spin-knappen nede, eller brug Auto Spin-knappen for at angive antallet af spilrunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Der er to spiltyper i Blood Lust; normal og bonus med free spins.

10. Wild-symbolet erstatter ethvert symbol, undtagen Respin-symbolet og bonus- scatter-symbolet. En udbetalingslinje, der består udelukkende af wilds, udbetales som symbolet med den højeste værdi.

11. Boosted Stacks-funktion: Alle hjul har stakke af identiske symboler - Boosted Stacks. I begyndelsen af hvert spin bliver tilfældige symboler valgt til at fylde stakkene. Forskellige hjul kan have forskellige symboler i deres Boosted Stacks.

12. Respin-symboler og bonus-scatter-symboler kan ikke blive valgt til at fylde Boosted Stacks.

13. Boosted Respin-funktion: Et Respin-symbol, som rammer hjul 5, udløser Boosted Respin-funktionen. Et tilfældigt synligt symbol vælges, og alle synlige tilfælde af symbolet og alle synlige bonus-scatter-symboler forbliver klistrede under et tildelt respin.

14. Free spins sættes på pause, hvis Boosted Respin-funktionen udløses i bonus- spiltypen.

15. Hvis udløserne for bonus-spiltypen og for Boosted Respin-funktionen falder sammen i samme resultat, udføres Boosted Respin-funktionen først, inden free spins-bonusspillet begynder.

16. 3 eller flere bonus-scatter-symboler udløser bonus-spiltypen med 3 til 15 free spins.

17. Antallet af symbolpladser i det rektangulære område, som omringer alle synlige bonus-scatter-symboler, afgør antallet af tildelte free spins.

18. Alle vampyrsymboler kan erstattes af Dracula-symbolet i free spins-bonusspillet.

19. Alle vampyrsymboler, som lander på en synlig plads i bonus-spiltypen, tæller med. Når en vampyrmåler er fyldt, erstattes alle tilfælde af vampyrsymbolet på alle hjul med Dracula-symbolet ved de resterende free spins. Et ekstra free spin tildeles.

20. 3 eller flere bonus-scatter-symboler i bonus-spiltypen genudløser free spins- bonusspillet.

21. Free spins-bonusspillet slutter, når der ikke er flere free spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er opnået.

22. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

23. Indsatser kan ikke ændres under spins eller i enhver bonus-spiltype.

24. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Blood Lust er på 96,0 %.

25. Spillet har en maksimal gevinst på 250.000 mønter.

26. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 06-04-2020