She's a Rich Girl™

rich_girl

Klassisk spilleautomat med 2x wild-symboler, der fordobler linjegevinsterne!
Genudløs bonusrunden igen og igen for at sætte en ny Diamond Run-rekord!

Sådan spiller du

She's a Rich Girl™ indeholder 9 betalingslinjer. Vælg at spille det ønskede antal linjer.

LINJEINDSATS
Viser aktuel indsats per linje i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Klik på venste pil (-) for at reducere antallet af betalingslinjer, der spilles på. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af betalingslinjer, der spilles på.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og for at indsende din indsats.

[ tilbage til toppen ]

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og linjeindsats. Vælg den samlede ønskede indsats og klik på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilængeligt i godkendte lande.

[ tilbage til toppen ]

Gratis spins-bonus

Du kan udløse gratis spins-bonussen ved at få tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul.

Når du udløser Gratis spins-bonussen, tildeles du tre indledende gratis spins. Hjulene i bonusrunden har færre symboler for at give mere hyppige gevinster.

During the Free Spins Bonus, the bonus can be retriggered by getting one or more Diamond Run symbols anywhere on the reels. Genaktivering af Gratis spins-bonussen udløser et ekstra gratis spin. Gør dig klar til massevis af ekstra spins, da dette spil genudløses ofte. Bonussen kan genudløses op til et maksimum på 100 gratis spins pr. bonus.

Indsatsen i bonusrunden er lig med indsatsen på det spin, der udløste bonussen.

[ tilbage til toppen ]

Diamond Run-funktion

I Gratis spins-bonussen holder Current Run- og Record Run-målerne styr på antallet af gratis spins. Current Run-måleren viser antallet af gange hjulene har kørt indtil videre i den aktuelle bonus. Record Run-måleren viser det længste stræk opnået af spilleren på tværs af alle spilsessioner. Det maksimalt opnåelige stræk er 100 gratis spins.

[ tilbage til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ tilbage til toppen ]

Regler

Funktionsfejl ugyldiggør alle betalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje.

Hvis et eller flere Rich Girl-logosymboler erstatter et symbol i et basisspil, fordobles gevinsten for den pågældende gevinst.

Hvis et eller flere Diamond Run-symboler erstatter et symbol i et basisspil, fordobles gevinsten for den pågældende gevinst.

Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes. Scatter-gevinster er uafhængige af betalingslinjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Bonus-symboler vises i kun i kolonne 2,3 og 4 i basisspillet.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.
Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ tilbage toppen ]