Hugo 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Fortsæt den velkendte, lille trolds eventyr. Han behøver ingen præsentation! Hugo 2 er et videoslotspil med 5 hjul, der fører dig ud på en spændende jagt, hvor du skal finde verdens mest eftertragtede skat og undslippe ondskabens kløer. Du spiller på 10 faste gevinstlinjer i spillet.
Spillet indeholder et wild-symbol (Hugo), et scatter-symbol, som giver gratisspil (bæveren), og et bonus-scatter-symbol (den onde heks Afskylia). Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol (undtaget scatter- og bonussymboler) for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer.
Tre eller flere scatter-symboler med den onde heks Afskylia et hvilket som helst sted på hjulene udløser bonusspillet i Dødningegrotten, hvor du selv skal finde vej inde i grotten. Dit mål er at slippe uskadt ind i skatkammeret og låse Afskylias skattekiste op ved at vælge den rigtige nøgle. Hver vej, du vælger, kan give dig kontantgevinster, og hvis du får skatten til sidst, giver det en multiplikator af den samlede gevinst, som afhænger af, hvor mange liv du har tilbage. 2x, 3x, 4x eller 5x den samlede gevinst for 0, 1, 2 eller 3 tilbageværende liv. Hold øje med trusler, som kan have skæbnesvangre følger. Hvis du fejler, har du dog stadig ekstra liv til at prøve igen, da 3, 4 eller 5 scatter-symboler giver dig henholdsvis 1, 2 eller 3 ekstra liv.
Tre scatter-symboler med bæveren på hjul 1, 3 og 5 udløser gratisspillet Trolderæs. Der gives i første omgang 10 gratisspil, men der kan under spillet vindes yderligere 5 eller 10 gratisspil. Hvis du når grænsen på 20 gratisspil, har du chance for at starte bonusspillet i Dødningegrotten med 3 liv. Alle indsatser og linjer er de samme som i det spil, der startede funktionen.
Under hver runde af gratisspillet har du chancen for at indsamle 0 til 2 wild-genstande (posen markeret med et "W"), efter hjulene stopper, men før gevinsten præsenteres. Når der indsamles 4 wilds eller derover, føjes der 4 wilds til hjulene, som erstatter 4 vilkårlige symboler, mens der fjernes 4 wild-genstande fra de indsamlede wild-genstande.
Under hver runde af gratisspillet har du chancen for at indsamle 0 til 2 multiplikatorer (mønten markeret med "x2"), efter hjulene stopper, men før gevinsten præsenteres. Hvis der indsamles 4 eller derover, føjes der 4 2x-multiplikatorer til hjulene, som erstatter 4 vilkårlige symboler, mens der fjernes 4 multiplikatorer fra de indsamlede multiplikatorer.
Alle gevinster fra funktioner og bonusspil føjes til gevinster fra gevinstlinjer.
Tilbagebetalingsprocenten er 96.53%.
I menuen kan du indstillede din ønskede indsats. Tryk på knappen Spin for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel - Åbn menuen, og naviger til siden Gevinstoversigt for at gennemse spillets funktioner og udbetalinger.

• Autospil - Du kan aktivere/deaktivere funktionen Autospil i menuen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

• Spil - Starter runden ved at dreje hjulet.

• Stop (under hjulspins) - Tryk et vilkårligt sted for hurtigere at stoppe de spindende hjul.

Seneste opdatering: 28-02-2020