Cirque Du Soleil Amaluna

ANDRE SYMBOLER

• Wild træder i steder for alle symboler, der viser sig i basisspillet, undtaget scattersymboler.

• SCATTER og BONUS er scatter-symboler.

• WILD og SCATTER vises på alle hjul i basisspillet.

• BONUS fremkommer kun på 2., 3., og 4. hjul.

JACKPOT-FUNKTION

• Få 3 eller flere SCATTER-symboler hvor som helst på hjulene for at vinde jackpotter.
  • Jackpotter kan kun uddeles fra basisspillet.

MYSTISK WILD-FUNKTION

• På hvert grundlæggende spil spin er der en chance for at udløse den MYSTISKE WILDFUNKTIONEN. Hvis funktionen udløses, kan BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN ikke udløses og give en fortjeneste.

• Hvis MYSTISK WILD-FUNKTIONEN udløst, dækkes 4 til 12 positioner på hjulene tilfældigt med MYSTISK WILD-symboler under spinnet.

• MYSTISK WILD træder i stedet for alle symboler undtaget scatter-symboler.

• MYSTISK WILD-FUNKTIONEN er kun tilgængelig i basisspillet.

BONUSLYKKEHJULFUNKTION

• Opnå 3 spredte BONUS-symboler for at udløse BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN.

• Hvis der kun lander 2 spredte BONUS-symboler på hjulene, kan der blive tilføjet et ekstra BONUS-symbol til hjulene, efter spinnet slutter.

• Hvis der tilføjes et ekstra BONUS-symbol, vil symbolet, der er dækket af BONUS-symbolet, vise sig som et vandmærke, og det udbetaler som normalt.

• Der uddeles et spin med BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN.

Gevinsterne på hjulet omfatter:

• GRATIS MOON GODDESS-SPIL

• GRATIS METEOR WILDS-SPIL

• VÆLG BONUSFUNKTION

• RESPIN OG VIND-FUNKTION

KONTANTPRÆMIER

• BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN slutter, når en funktion eller en kontaktpræmie vindes.

• BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN er kun tilgængelig under basisspillet.

• KONTANTHJULFUNKTION

• Land på kontantpræmieafsnittet af BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN for at udløse KONTANTHJULFUNKTIONEN. Kontantpræmieafsnittet vises med symbolet $.

• Der uddeles et spin med KONTANTHJULFUNKTIONEN, når denne funktion udløst.

• KONTANTHJULFUNKTIONEN slutter, når der vindes kontantpræmier.

• De mulige kontantpræmier varierer fra 5x til 60x den samlede indsats.

• Præmierne på hjulet vises som kontantværdier. Disse værdier er allerede ganget med den samlede indsats.

GRATIS METEOR WILDS-SPIL

• Land på METEOR WILDS-hjulafsnittet under BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN for at udløse GRATIS METEOR WILDS-SPIL.

• Fem gratis spil og 1x samlede indsats uddeles.

• METEOR-symboler erstatter alle symboler under funktionen og betaler det samme som WILD.

• METEOR-symboler falder ned på hjulsættet, der er indstillet ved starten af hvert spin, og forbliver på hjulene, så længe spinnet varer.

• Det garanteres at mellem 4 og 12 METEOR-symboler lander for hvert spin.

• Gratis spil spilles med de samme vindende kombinationer som basisspillet.

• Gratis spil benytter bonushjul, som er anderledes end basisspillets hjul.

• BONUS- og SCATTER-symboler er ikke tilgængelige under denne funktion.

• Der kan ikke uddeles yderligere gratis spil under denne funktion.

• Funktionen afsluttes, når der ikke er flere gratis spil tilbage.

GRATIS MOON GODDESS-SPIL

• Land på MOON GODDESS-hjulafsnittet under BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN for at udløse GRATIS MOON GODDESS-SPIL.

• For at begynde uddeles 7 gratis spil, 1x samlede indsats og en linjemultiplikator på 1x.

• Land på MÅNE-symboler for at vinde yderligere gevinster.

• MÅNE erstatter alle symboler i denne funktion. MÅNE forefindes kun i denne funktion, og forekommer kun på 2., 3., og 4. hjul.

• Hvert MÅNE-symbol uddeler én af følgende:

• Ekstra gratis spil: 1, 2 eller 3.

• Forhøjet linjemultiplikator: +1, +2 eller +3 føjes til den eksisterende multiplikator

• Kontantpræmie fra 5x til 62,5x samlede indsats

• Linjemultiplikatoren kan ikke overstige 10x. Hvis værdien nås, giver MÅNE-symboler ikke forhøjelse af præmiemultiplikatoren, men uddeler en anden præmie.

• Kontantpræmier, som vises på skærmen, er allerede blevet ganget med den samlede indsats.

• Funktionen afsluttes, når der ikke er gratis spins tilbage.

• BONUS- og SCATTER-symboler er ikke tilgængelige under denne funktion.

• Gratis spil spilles med de samme vindende kombinationer som basisspillet.

• Gratis spil benytter bonushjul, som er anderledes end basisspillets hjul.

VÆLG BONUSFUNKTION

• Land på OPSAMLINSBONUS under BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN for at udløse OPSAMLINGSBONUSFUNKTIONEN.

• Vælg blandt 12 fjer for at afsløre en kontantpræmie.

• Alle kontantpræmier, der vælges, føjes til den totale gevinst.

• Ved hvert valg vil spilleren modtage enten en "NIVEAU OP-" eller "INDSAML-"besked.

• En "NIVEAU OP"-besked vil sende spilleren videre til det næste niveau, hvor et andet valg uddeles. Der kan vælges større kontantpræmier på højere niveauer.

• En "INDSAML"-besked afslutter funktionen.

Kontantpræmierne omfatter:

• Niveau 1: op til 8x den samlede indsats.

• Niveau 2: op til 15x den samlede indsats.

• Niveau 3: op til 30x den samlede indsats.

• Niveau 4: op til 50x den samlede indsats.

• Kontantpræmier, som vises på skærmen, er allerede blevet ganget med den samlede indsats.

• Det første valg afslører med garanti en "NIVEAU OP"-besked.

RESPIN OG VIND-FUNKTION

• Land på RESPIN OG VIND-hjulafsnittet under BONUSLYKKEHJULFUNKTIONEN for at udløse RESPIN OG VIND-FUNKTIONEN.

• Før funktionen begynder, uddeles en kontantpræmie på 5x til 125x den samlede indsats. Beløbet er allerede ganget med den totale indsats.

• RESPIN OG VIND-funktionen består af et bonuslykkehjul udelukkende til funktionen. Der tildeles et spin med hjulet.

Mulige præmier omfatter:

• GRATIS MOON GODDESS-SPIL

• GRATIS METEOR WILDS-SPIL

• VÆLG BONUSFUNKTION

• Funktionen slutter, når en præmie fra hjulet er blevet uddelt.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

• Die Benutzeroberfläche des Spiels und seiner individuellen Komponenten entspricht dem Marktauftritt von Scientific Games Corp. und ihrer Tochterunternehmen. TM und © 2019 Scientific Games Corp. und Tochterunternehmen. Alle Rechte vorbehalten.

• I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.85 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil. Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 28-02-2020