Eye of The Kraken

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Eye of the Kraken er et funktionsrigt videoslotspil med et 3 x 3 symbolgitter. Ud over at vinde gevinster for tre matchende symboler langs en af de otte faste gevinstlinjer, kan du vinde en gevinst for matchende symboler i alle fire hjørner eller midt på spilgitterets fire sider.

I hovedspillet kan matchende torpedo-symboler udbetale som almindelige gevinster på gevinstlinjer. Torpedo-symbolet fungerer også som et scatter-symbol. En tæller viser det samlede antal torpedo-symboler der er tilbage før bonusrunden starter. Et samlet antal på 50 indsamlede torpedoer bruges til at udløse og spille bonusrunden "Overvind Kraken". For at vriste de værdifulde skatte fra Krakens kløer skal du udpege tre af de seks viste tentakler.

I hovedspillet kan tentakel-symbolet udbetale som almindelige gevinster på gevinstlinjer. Det fungerer også som et joker-symbol, der kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler. Under ethvert spil kan funktionen JOKER-symboler i form af Krakententakler udløses tilfældigt. Krakententakler kan glide i skjul og ændre et eller flere almindelige symboler til joker-symboler.

Fem eller flere dykkerhjelme spredt hvor som helst på hjulene udløser Dykker-spil. I denne sekvens på ni gratisspil fungerer Krakens blå øje som joker-symbol. Desuden giver alle skattekister, der lander på hjulene, en ekstra gevinst svarende til din samlede indsats på det pågældende spil ganget med en fastlagt værdi. Denne ekstra gevinst lægges til gevinsten på din gevinstlinje, hvilket giver spillets samlede gevinstbeløb. Dykker-spil kan ikke genudløses under funktionen.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.