Wild Link Cleopatra

Om dette spil
 Dette er et videoslotspil med variable hjul.

 Op til 6 hjul, 9 rækker kan aktiveres.

 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.

 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Indsatsregler
 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.

 Det oprindelige væddemål er den aktuelle samlede indsats, som koster 20.

 Det samlede væddemål er baseret på det oprindelige væddemål, ganget med prisen på de måder, hvorpå der spilles.

Vejens regler
 En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene.

 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

 Vejgevinster løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

 Dette spil inkluderer 243 - 177.147 måder.

Udbetalingsregler
 Way win-udbetalinger er baseret på den oprindelige indsats.

 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.

 Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster som følge af et spin.

 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt vej, tildeles kun den højeste gevinst.

 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.

 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Automatisk afspilning
 Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

 Autospil tillader et udvalgt antal spins at spille automatisk.

 Spins spilles ved den aktuelle valgte indsats.

 Antallet af tilbageværende spins i Autoplay-sessionen vises i spillet.

 Spins: Indstiller antallet af spins for autoplay-sessionen. Autoplay slutter, når disse spins er udspillet.

 Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for Autoplay-sessionen. Autoplay slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

 Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autoplay-sessionen. Autoplay slutter, hvis en enkelt gevinst når dette beløb.

 Samlet indsats: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • l Bet op-knap: Øger det nuværende bet.
  • l Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet. l Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Credits: Viser de nuværende saldoer.
  • l Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.

• l Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.

Spilmenu

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • l Knappen Hjem: Afslutter spillet.
  • l Bank-knap: Viser banksiden.
  • l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  • l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere Information
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.

 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.

 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.

 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.

Wild symboler
 Cleopatra-symboler er Wild-symboler.

 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.

 Cleopatra-symboler vises kun på hjul 1.

 Cleopatra-symboler kan erstatte alle symboler.

 Cleopatra-symboler har ingen udbetaling.

Wild Link-funktion
 Når et Cleopatra- eller Sol-symbol lander på hjul 1, udløses funktionen.

 Under basisspillet vil der blive tilføjet op til 3 ekstra rækker over hjul 2-5.

 Under gratis spins vil der blive tilføjet op til 6 ekstra rækker over hjul 2-6.

 Hvert solsymbol på tilstødende hjul fra hjul 2 vil tildele præmien vist på det.

 Solsymbols præmieværdier er baseret på den samlede indsats.

 Den samlede featuregevinst kan tilfældigt ganges med 2, 3, 4 eller 5.

 Solsymbol lander altid i flush på hjul 1.

Bonus symboler
 Pyramidesymboler er bonussymboler.

 Bonussymboler har ingen udbetaling.

 Dette symbol vises kun i grundspillet.

Gratis spins
 3, 4 eller 5 bonussymboler på tilstødende hjul begyndende fra hjulet længst til venstre udløser denne funktion.

 Der tildeles henholdsvis 10, 20 eller 50 gratis spins.

 Gratis spins kan ikke genudløses.

 Under gratis spins tilføjes et 6. hjul, der kun indeholder solsymboler, til arrayet.

 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.

 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.

Vend tilbage til Player
 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.

 Værdier beregnes indledningsvis ved at pide de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.

 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.

 Samlet RTP: 96,37%.

Seneste opdatering: 09-05-2022