BIG CASH BANDITO

Mål:

Big Cash Bandito er et slot-spil med 5x5-reels, 50 gevinstlinjer og tre forskellige WILD-symboler. En bonusrunde udløses, hvis et Bandito- og CASHWILD-symbol vises. Under bonusrunden vil indsamlingen af yderligere CASHWILD-symboler udvide Bandito-symbolet, hvilket fungerer som en Sticky WIld i løbet af hele bonusrunden.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - på hver side af INDSATS-ikonet ved spil i computerudgaven og ved at trykke på hamburgermenuen og ændre indsatsmåleren i mobiludgaven. Ved at klikke på Indsats-ikonet vil vinduet med valgmuligheder komme frem, og spilleren kan vælge den ønskede indsats mellem min. og maks. indsatsen.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt:  Gevinstoversigten  kan ses ved at klikke på  ‘i’-knappen, der kan findes over indsatspanelet. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på pilen nedad på skærmbilledet med gevinstoversigten. Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'.
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på lydikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIN': Vælg muligheden AUTOSPIN for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen ikke gælde.
  • Autospins kan konfigureres ved at klikke på Autospin-knappen og derefter vælge antal af spins.
  • Klik på  stopknappen for spins for at stoppe AUTOSPIN-funktionen
  • I spillepengetilstanden vil "AUTOSPIN"-muligheden blive deaktiveret.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på hamburger-menuikonet for at se betalingsoversigten og spillereglerne
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne.
  • Tryk på gevinstoversigt-muligheden for at se gevinstoversigt-skærmen.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.

Spilleregler:

• Big Cash Bandito er et slot-spil med 5x5-reels og 50 gevinstlinjer.
  • Når du trykker på "SPIN" starter spillet med den valgte INDSATS.
  • Indsatsværdi kan ændres ved at klikke på '+' og '-' knapperne.
  • Alle symbolgevinster ganges med det samlede indsatsbeløb inkl. Bandito-symbolet.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre startende fra reelet længst mod venstre og i fortløbende orden.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun det højeste gevinstbeløb på hver gevinstlinje udbetales.
  • Bandito er en Wild, der erstatter alle andre symboler undtagen CASHWILD- og WILDSHOT-symbolerne.
  • CASHWILD-symboler erstatter alle andre symboler undtagen WILDSHOT-symboler.
  • Hvis du lander på både et Big Cash Bandito-symbol og et CASHWILD-symbol på det samme spin, aktiveres Big Cash Bandito-bonusspillet.
  • Efter et CASHWILD-symbol lander, sidder den fast med yderligere ét respin.
  • Med ethvert spin er der en chance for, at et tilfældigt antal bullets (2, 3 eller 4) skyder spillets reels, så der lander et WILDSHOT-symbol i stedet for det symbol, de ramte.
  • WILDSHOT er et WILD-symbol med x2-multiplikator. Det erstatter alle andre symboler undtagen CASHWILD- og Bandito-symboler.
  • Det maksimale gevinstbeløb i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet eller Big Cash Bandito-bonusspillet. Spillet vil blive afsluttet, når det maksimale gevinstbeløb er nået.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Det teoretiske spillerafkast i dette spil er 94,29 %.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil.

Big Cash Bandito Bonusspil:

• Bonusrunden udløses, når et Big Cash Bandito-symbol og et CASHWILD-symbol vises hvor som helst i spillet, og fem gratis spins tildeles.
  • Hvis et nyt CASHWILD-symbol vises på reelet, vil Big Cash Bandito-symbolet glide på tværs af spillets reels for at indsamle CASHWILD-symbolet og få pengeposen til at vokse.
  • Ethvert CASHWILD-symbol, der indsamles, føjes til måleren over spillets reels.
  • Når Bandito har indsamlet fem CASHWILD-symboler. Bandito-symboler udvider sig til 2x2-størrelse, og yderligere tre gratis spins tildeles.
  • Hvis fem eller flere CASHWILD-symboler indsamles under gratis spins, vil Bandito-symbolet udvides til 3x3, og yderligere tre gratis spins vil tildeles.
  • Hvis fem eller flere CASHWILD-symboler indsamles under gratis spins, vil Bandito-symbolet udvides til 4x4, og yderligere tre gratis spins vil tildeles.
  • Hvis tre eller flere CASHWILD-symboler indsamles, vil Bandito-symbolet udvides til 5x5, og yderligere ét gratis spin vil tildeles.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik påSpillereglerfor at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94.29%.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 02-08-2023