Money Vaults

Sådan spiller du

Vælg dine indsats-indstillinger med INDSATSKONTAKTEN på spilpanelet.
Klik på SPIN knappen for at spille spillet med de nuværende indsats-indstillinger.
Hvis du vinder, bliver beløbet vist i VINDER feltet.

Spilleregler

Money VaultsTM er en 5-hjuls videospilleautomat med Sticky Respins, Full Reels Multiplikator og et Scatter-symbol, der udløser en Hold and Win-funktion.
Spillet har 20 faste vinderlinjer.
Vinderlinjen gevinster betales længst fra venstre til højre.
Scatter symboler udbetaler lige meget, hvor de er på skærmen.
Kun den kombination, der har den højeste gevinst på en aktiv vinderlinjen og pr. scatter, bliver udbetalt.
Scattergevinster bliver tilføjet til vinderlinjen gevinsterne.
Vinderlinjen gevinster er tilføjet.
Gevinstkombinationer og udbetalinger bliver foretaget ifølge Udbetalingstabellen.

Det maksimale det er muligt at vinde i en enkelt runde er 1250000.00 DKK.

Den mindste indsats er 0.60 DKK.

Den maksimale indsats er 100.00 DKK.

STICKY RESPINS

En ny gevinstgivende kombination på en betalingslinje udløser funktionen Sticky Respins.
Hvis et spin resulterer i mere end én betalingslinjegevinst, bliver kombinationen med den højeste udbetaling valgt.
Symbolerne i den gevinstgivende kombination og symboler magen til hvor som helst på hjulene vil i Sticky Respins forblive på deres positioner i resten af funktionen.
Gevinstgivende kombinationer med andre symboler i løbet af Sticky Respins vil blive lagt til med det samme.
Gevinster fra Sticky Respins lægges sammen, når funktionen slutter.
Sticky Respins slutter, når der ikke er nogen nye ens symboler, som lander på hjulene.
Sticky Respins spilles med den samme indsats som i den runde, der udløste dem.
Scatter-symboler lander ikke i løbet af Sticky Respins.

Hold and Win

Under grundspillet kan Bonus-symbolerne have enten en værdi fra 1x op til 20x samlet indsats eller en Særlig gevinst (MINI, MINOR, MAJOR) tildelt i henhold til betalingstabellen.Bonus-symbolerne tildeler kun deres udbetalinger under Hold and Win-funktionen.
6 eller flere Bonus-symboler hvor som helst på hjulene udløser Hold and Win-funktionen med 3 respins til at starte med.
Bonus-symbolerne, som udløste Hold and Win-funktionen forbliver på hjulene under hele funktionen. Hvis nogen nye Bonus-symboler forekommer på hjulene, forbliver de aktive, og respin-tællerne nulstiller til 3.
Hold and Win-funktionen slutter, hvis ingen nye Bonus-symboler lander på hjulene under respins, eller hvis alle 15 positioner er fyldt med Bonus-symboler.
Den GRAND gevinst tildeles, hvis alle 15 positioner er fyldt med Bonus-symboler.
Gevinsterne fra Hold and Win-funktionen lægges sammen og tildeles ved afslutningen af funktionen.
Under Hold and Win-funktionen bliver et andet hjulsæt benyttet.

Full Reels Multiplikator

Gevinsten ganges med x3, x4 eller x5 baseret på antallet af tilstødende hjul, som har det samme symbol, startende på hjulet længst til venstre.
Multiplikatoren anvendes, når Sticky Respins eller Hold and Win-funktionen slutter, og gevinsterne i funktionen er blevet lagt sammen.

Gamble

Du kan gamble med alle gevinster, som ikke overstiger 625000.00 DKK.

Gamblefunktionen er kortbaseret og du skal gætte farven på det næste kort.
Et korrekt gæt fordobler gevinsten. Et forkert gæt betyder, at du taber din gevinst.
Gevinsten kan blive gamblet med, indtil du gætter forkert, eller indtil en maksimum grænse er nået.
Når gevinsterne bliver udbetalt, slutter gamblefunktionen.
Du kan bruge HALVERE til at kreditere halvdelen af din gevinst til din saldo, og gamble for resten.
Du kan ikke gamble Hold and Win.
De viste kort påvirker ikke udfaldet af gamble-funktionen.

Du har lov til at gamble 10 gange i løbet af en enkelt gamble indslag.

Joker erstatter alle farver.

Køb funktion

I hovedspillet har spilleren mulighed for at købe funktionen Hold and Win til en pris på 70x den valgte indsats.
Ved køb af funktionen bliver et spin automatisk udløst. Hjulene stopper med et garanteret minimum på 6 Scatter-symboler, som tildeler Hold and Win-funktionen.

Den maksimalt mulige samlede indsats på Købsfunktion er 2500.00 DKK.

Autoplay

Autoplay giver dig lov til at spille spillet automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter.

Autoplay giver dig lov til at spille det valgte antal af spilrunder automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

Autoplay indstillinger giver dig lov til at indstille antallet af spins, samlede antal sessioners tabsgrænse og gevinstgrænse for hver. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når en af de valgte grænser er overskredet, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

SYNOT Progressive BonusTM

SYNOT Progressive BonusTM er en progressiv bonus niveaudelt i fire. Hvert progressivt niveau har et symbol:

DIAMOND

GOLD

SILVER

BRONZE

Hvert SYNOT Progressive BonusTM-niveauvindue består af følgende fra venstre til højre: Niveausymbol, numerisk værdi, valuta. For at se historikken for den progressive bonus skal du holde musen henover eller trykke på niveauvinduet for at se følgende oplysninger: højeste gevinst med dato, samlet antal gevinster, seneste gevinst med dato.

Hver indsats øger værdien af niveauerne i den progressive bonus.

Hver kvalificerende spillerindsats øger værdien af niveauerne i den progressive bonus.

Hvor meget, værdien øges, udregnes som en procentdel af den nuværende spillers indsats. Der tages ikke noget fra en spillers indsats.
Bonussen udløses tilfældigt efter indsamlingen af gevinster fra et afsluttet enkeltspil. En udløst progressiv bonus er garanti for en gevinst på et af bonusniveauerne. Bonussen spilles oven på hovedspillet og lukker det ikke. Autoplay-funktionen stopper, når den progressive bonus udløses. Efter bonussen er tildelt, vender spillet tilbage til hovedspillet.
I Bonusspillet kommer spilleren til hjulet med den progressive bonus, som spilleren skal spinne for at få ét af de fire niveauer i bonussen. Når hjulene stopper, kan du se, hvilket niveau du har vundet på det tilsvarende niveausymbol. Chancen for at udløse det progressive bonusspil stiger med højere indsatser.
Alle kvalificerende indsatser har en fair chance for at vinde det højeste niveau af progressive bonus-spillet.
I tilfælde af, at et af SYNOT Progressive BonusTM-niveauerne vindes, får alle de spillere, som spiller SYNOT Progressive BonusTM-spillene, en besked på deres skærm.
Det vindende niveau blinker, viser gevinstbeløbet og nulstiller så til sin nye værdi.
Langsom internetforbindelse kan skabe forsinkelser og vise forældede progressive bonus-værdier. Progressive Bonus-spil kommer tilbage i tilfælde af afbrydelse.
SYNOT Progressive BonusTM er ikke tilgængelig, hvis værdierne for progressive bonus-niveauer viser “OFFLINE”.
Kun en SYNOT Progressive BonusTM gevinst ad gangen er mulig. Når én spillerunde gør krav på en bestemt SYNOT Progressive BonusTM gevinst, sikres det, at ingen anden spillerunde kan gøre krav på samme gevinst.
I tilfælde af at SYNOT Progressive BonusTM stoppes bliver alleSYNOT Progressive BonusTM niveauer kasseret.

Hvor meget, værdien øges, udregnes som en procentdel af den nuværende spillers indsats. Der tages ikke noget fra en spillers indsats.
Bonussen udløses tilfældigt efter indsamlingen af gevinster fra et afsluttet enkeltspil. En udløst progressiv bonus er garanti for en gevinst på et af bonusniveauerne. Bonussen spilles oven på hovedspillet og lukker det ikke. Efter bonussen er tildelt, vender spillet tilbage til hovedspillet.
I Bonusspillet kommer spilleren til hjulet med den progressive bonus, som spilleren skal spinne for at få ét af de fire niveauer i bonussen. Når hjulene stopper, kan du se, hvilket niveau du har vundet på det tilsvarende niveausymbol. Chancen for at udløse det progressive bonusspil stiger med højere indsatser.
Alle kvalificerende indsatser har en fair chance for at vinde det højeste niveau af progressive bonus-spillet.
I tilfælde af, at et af SYNOT Progressive BonusTM-niveauerne vindes, får alle de spillere, som spiller SYNOT Progressive BonusTM-spillene, en besked på deres skærm.
Det vindende niveau blinker, viser gevinstbeløbet og nulstiller så til sin nye værdi.
Langsom internetforbindelse kan skabe forsinkelser og vise forældede progressive bonus-værdier. Progressive Bonus-spil kommer tilbage i tilfælde af afbrydelse.
SYNOT Progressive BonusTM er ikke tilgængelig, hvis værdierne for progressive bonus-niveauer viser “OFFLINE”.
Kun en SYNOT Progressive BonusTM gevinst ad gangen er mulig. Når én spillerunde gør krav på en bestemt SYNOT Progressive BonusTM gevinst, sikres det, at ingen anden spillerunde kan gøre krav på samme gevinst.
I tilfælde af at SYNOT Progressive BonusTM stoppes bliver alleSYNOT Progressive BonusTM niveauer kasseret.

SYNOT Progressive BonusTM kan ikke udløses under SYNOT gratisrundbonus.

Maksimumgevinst i Progressive Bonus er %s.

Kombinerede gevinster fra spil og SYNOT Progressive BonusTM kan ikke overstige 1250000.00 DKK i en enkelt spilrunde.

Beløbet vundet i SYNOT Progressive BonusTM kan ikke spilles.

Alle indsatser gælder.

Den mindste indsats er %s.

Den højeste indsats er %s.

Spilpanel

MENU knap åbner spillemenuen.

SPILHISTORIK knappen åbner spilhistoriksiden.

INDSTILLINGER-knappen åbner Indstillinger-dialogen.

QUICK SPIN slår hurtig spin af hjulene til og fra.

HJÆLP knappen åbner hjælpesiden.

UDBETALINGSTABELLEN knap åbner Udbetalingstabellen.

HJEM knappen lukker spillet og krediterer alle gevinster, som ikke er udbetalt, til saldoen, hvis det er muligt at udbetale.

SALDO felterne viser din nuværende saldo.

INDSATS kontrollen viser det nuværende betting-beløb og kan blive brugt til at ændre på indsatsen.

GEVINST felt viser alle gevinster for den nuværende spillerunde.

MAKSIMUINDSATS knappen justerer indsatsen til dens maksimale indstillinger, hvad din saldo angår.

GAMBLE knappen starter Gamble indslaget. Tilgængelig i tilfælde af gevinst med mindre en maksimumgrænse er nået.

Klik på SPIN knappen for at spille spillet med den nuværende indsats-indstilling.

STOP knap stopper hjulene hurtigt. Tilgængelig mens hjulene snurrer.

ENTER knappen starter Hold and Win-funktionen.

RETURN sender dig tilbage til basegamet.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN, STOP, ENTER eller RETURN knap.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN, ENTER eller RETURN knap.

AUTOPLAY knappen starter Autoplay.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY STOP knappen stopper Autoplay.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt og mens du Gamble.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst er tændt og mens du Gamble.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst.

LYD knap justerer lydstyrken.

Ikonet FREE ROUNDS åbner dialogen med tilgængelige Free Rounds-tilbud. Når du har aktiveret tilbuddet, vises antallet af resterende Free Rounds i ikonet.

KØB AF FUNKTIONSIKONER åbner dialogen Købsfunktion.

Yderligere information

Ufærdige spil vil automatisk blive afgjort efter 120 timer. Enhver gevinst, som er resultatet af en automatisk afgørelse, vil blive udbetalt til spillerens konto.

Højeste gevinstchance %s

Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller er 95.05 %.

Teknisk fejl gør alle betalinger og spil ugyldige.

Seneste opdatering: 12-12-2023