Piggy Luck

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Den samlede indsats bygger på det startindsats, der blev placeret på hver spillet gevinstlinje.
Startindsats er den nuværende indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen i en spillers valuta.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen symbolerne sparegris-joker, sparegris-konge, sparegris-dronning og ulvepote.

Scatter-symboler

Grisekonge, Grisedronning og Grisejoker-symbolerne fungerer som scatter- symboler.
Disse symboler har ikke en udbetaling.

Kontantindkassering

3 sparegris-joker-symboler på hjul 1, 2 og 3 udløser denne funktion.
20 mønter vises.
Valg af mønt afslører en indsats-multiplikator.
Funktionen slutter, når en indkassering med en indsats-multiplikator afsløres.
Den samlede gevinst fra alle afslørede mønter tildeles.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gylden sti

3 sparegris-konge-symboler på 2, 3 og 4 udløser denne funktion.
Funktionen indeholder en sti med 36 milepæle og et hjul med numre fra 1 til 6.
Hver milepæl repræsenterer en gevinst-multiplikator.
Hvert spin af hjulet fremmer sti-fremskridtet.
Antallet af tildelte skridt afhænger af hjulresultatet.
Ved hvert spin bliver det laveste tal på hjulet til en indkassering.
Funktionen slutter, når en indkassering lander på hjulet.
Multiplikatoren på den nuværende milepæl tildeles.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin

3 sparegris-dronning-symboler på hjul 3, 4 og 5 udløser denne funktion.
15 gratis spin tildeles.
Under funktionen vil 3 sparegris-dronning-symboler på hjul 3, 4 og 5 udløse 15 gratis spin.
Gratis spin kan genudløses ubegrænset.
Under denne funktion er kontantindkassering, gylden sti og heldets hjul ikke tilgængelige.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Heldets hjul

Der vises 3 Lykkehjul oven over hjulene i basisspillet.
Hvert Lykkehjul er forbundet med en funktion og dens udløsende symbol - Pengeindsamling til Grisejoker-symbolet, Den gyldne sti til Grisekonge-symbolet og Gratis Spin til Grisedronning-symbolet.
Hvert Lykkehjul inkluderer et variabelt udløsningsområde.
Udløsningsområdet øges, når 1 eller 2 af de forbundne funktionssymboler lander på hjulene.
3 funktionssymboler øger ikke udløsningsområdet.
Et fyldt udløsningsområde tildeler den tilsvarende funktion.
Hvert spin på Lykkehjulet koster 10 gange den aktuelle indsats.
Landing i udløsningsområdet tildeler den tilsvarende funktion.
Ulvepote-symbolet nulstiller hjulene til deres oprindelige tilstand.
Ulvepote-symbol på hjul 2 nulstiller fremskridt på kontantindkassering-hjulet til dets oprindelige tilstand.
Ulvepote-symbol på hjul 3 nulstiller fremskridt på gyldne sti-hjulet til dets oprindelige tilstand.
Ulvepote-symbol på hjul 4 nulstiller fremskridt på gratis spin-hjulet til dets oprindelige tilstand.
Lykkehjulet kan kun spinnes under basisspillet.
Heldets hjul nulstiller til dets oprindelige tilstand, når det har været i spin.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.
Tryk på spin-knappen under nuværende spin stopper hjulene hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Lydløs-knap: Slukker for alle spillyde og musik.
Lyd-knap: Tænder for alle spillyde og musik.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.
Bank-knap: Viser kassereren.

Startknappen: Afslutter spillet.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin i alt: Vælger antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
Gevinst-funktion: Vælg denne mulighed for at afslutte autospil-sessioner, når de udløser funktioner.
Enkelt gevinst: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en enkelt gevinst når dette beløb.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Spilmenu

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Udbetalingsknap: Viser udbetaling af sidste spin.

Historieknap: Viser historikken for spins-resultater.

Meddelelsesknap: Viser meddelelser.
Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Spillet har en forskellig tilbagebetalingsprocent (TBP) afhængig af den valgte Lykkehjul-strategi.
Spillets minimale tilbagebetalingsprocent (TBP) er 85,31%.
Spillet har en tilbagebetalingsprocent (TBP) på 95,12% uden Lykkehjulet.
Spillet har en optimal tilbagebetalingsprocent (TBP) på 98,43%.
Den optimale strategi er at købe Pengeindsamlingshjulet på niveau 10, Den Gyldne Sti-hjulet på niveau 5 og Gratis Spin-hjulet på niveau 7.
Pengeindsamlingshjulet på niveau 10 nås, når 54,17% af hjulet er et udløsningsområde, og når der er blevet indsamlet 9 Grisejoker-symboler.
Den Gyldne Sti-hjulet på niveau 5 nås, når 22,58% af hjulet er et udløsningsområde, og når der er blevet indsamlet 4 Grisekonge-symboler.
Gratis Spin-hjulet på niveau 7 nås, når 36,69% af hjulet er et udløsningsområde, og når der er blevet indsamlet 6 Grisedronning-symboler.

Ordliste

BIG WIN - STOR GEVINST
CASH COLLECT - PENGEINDSAMLING
COLLECT - INDKASSÉR
FREE SPINS - GRATIS SPIN

GLOSSARY - ORDLISTE
GOLDEN PATH - GYLDEN STI
HUGE WIN - ENORM GEVINST
PIGGY LUCK - HELDIG GRIS
TOTAL WIN - SAMLET GEVINST
WILD - WILD

Seneste opdatering: 04-08-2022