Thor's Lightning

SPECIALSYMBOLER

AKTIVATOR

Thor aktiverer alle funktionerne.

LYN

Thor kommer frem og kalder på Lyn. Lynet kan fjerne alle lavtbetalende symboler, eller forvandle tilfældige symboler til nye af samme type, eller til WILDS!

HAMMER

Thor kommer frem og kaster hans Hammer. Den kan fjerne et tilfældigt antal af 2x2 symboler, som erstattes med højtbetalende symboler, eller den vil nudge tilfældige rækker eller hjul for en GEVINST!

ÅBN FREE SPINS

Der er 9 inaktive fliser i midten af spillemaskinen. Tilstødende vindende klynger vil åbne disse. Bryd alle 8 udvendige fliser i en Kædereaktion for at åbne VALHAL FREE SPINS eller MUSPELHEIM FREE SPINS.

VALHAL FREE SPINS

Thor fjerner alle fliserne, og de Gyldne Skjolde tager deres plads på spillemaskinen, indtil slutningen af de FREE SPINS. Gyldne Skjolde der lander vil blive fastlåste indtil slutningen af de Free Spins. Når de FREE SPINS slutter, vil hvert skjold afsløre en tilfældig Indsats Multiplikator!

MUSPELHEIM FREE SPINS

Thor fjerner alle Lavtbetalende symboler, så det kun er Højtbetalende symboler der lander på spillemaskinen indtil slutningen af de FREE SPINS. Der er kun to BONUS funktioner der udløses i denne tilstand – LAVA STRØM og LAVA BYGE.

LAVA BYGE

LAVE BYGER falder tilfældigt under MUSPELHEIM SPINS og ødelægger en eller flere symboltyper, for et gratis omspin.

LAVA STRØM

LAVA STRØM skaber identiske symboler på forbundne hjul.

WILD

Erstatter alle betalende symboler.

VINDENDE KLYNGER

Der dannes en klynge når symboler af samme slags lander vertikalt eller horisontalt, tilstødende til hinanden. Alle klynger på fem eller flere identiske symboler, vil tildele en gevinst.

SÅDAN SPILLER DU THOR'S LIGHTNING

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP ≈ 95.1%

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1800.