Win Win

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

17 Forbundne Gevinstlinjer

Hjul

3 hjuls

Rakkers

3 rakkers

Hit frekvens

~18.8%

Navn

Win Win

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategier et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Win Win er en videospillemaskine med 3 hjul, 3 rækker og 17 forbundne spillelinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen 'Spil'nede, eller brug knappen 'Auto Spin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Win Win spilles i tre spiltilstande: Normal, Locked Reels Respins og Bonus.

10. Identiske træffere på det første og tredje hjul udløser Locked Reels Respins med 3 respins.

11. Det første og tredje hjul låses i Locked Reels Respins, mens det midterste hjul drejes som sædvanligt.

12. Locked Reels Respins kan udløses i Normal-tilstand og i Bonus-tilstand.

13. Win-symboler forekommer kun på det første og det tredje hjul, og de er kun i spil og virker kun på den vandrette midterlinje (specielle gevinstlinje).

14. Ét Win-symbol på den specielle gevinstlinje udbetaler tre-af-en-slags af de andre symboler på den samme gevinstlinje. To Win-symboler på den specielle gevinstlinje udbetaler en x10 multiplikator til symbolet i midten af den specielle gevinstlinje.

15. En kombination af ét Win-symbol og to bonussymboler eller to Win-symboler ogét bonussymbol på den specielle gevinstlinje i Normal-tilstand eller Locked Reels Respins-tilstand udløser Bonus-tilstand.

16. Det gyldne 777-symbol forekommer kun på det midterste hjul. Det kommer i spil sammen med wilds eller sammen med Win-symboler på den specielle gevinstlinje.

17. Spillelinjer med udelukkende wilds betaler som symbolet med den højeste værdi.

18. En kombination af 3 bonussymboler (scatters) et hvilket som helst sted på hjulene under Normal-eller Locked Reels Respins-tilstand udløser Bonus-tilstand. Bonussymbolerne bliver wild i Bonus-tilstand og kan ikke genudløse bonusspillet.

19. Bonusspillet starter på et vilkårligt trin på multiplikator-stigen med 5 trin: x2, x4,x6, x8 og x10. Hver gevinst på hjulene forhøjer multiplikatoren et trin op til maksimalt x10, og hver ikke-gevinst formindsker den et trin. Multiplikatoren justeres efter den potentielle udbetaling.

20. Hvis det første og tredje hjul har identiske symboler, og 3 bonussymboler rammer i det samme spin gives der både Locked Reels Respins-og Bonus-tilstand. I sådanne tilfælde spilles Bonus-runderne først, før der fortsættes til respins i Locked Reels Respins-tilstanden.

21. Bonusspillets multiplikator kan forhøjes under respins, hvis Locked Reels Respins-funktionen udløses i Bonus-tilstanden, men den kan ikke formindskes.

22. Win Win bonusspillet slutter, når multiplikatoren kommer under det laveste niveau, eller når den maksimale gevinst er nået.

23. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

24. Indsatser kan ikke ændres under et igangværende spil eller i en bonustilstand.

25. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Win Win er 96,1 %

26. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500.000 mønter.

27. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 13-02-2020