Eye of Horus Rise of Egypt

Eye Of Horus Rise Of Egypt

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende på hjulet længst til venstre på en af gevinstlinjerne.
  • Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler udløser Gratis spil-bonussen. Under gratis spil vil Horus-symbolet, der lander på hjulet, opgradere tavlerne og tildele ekstra spil.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Horus Wild-symbolet udvider sig for at dække alle 3 hjulpositioner og kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonussymboler.

Gratis Spil

• Hvis der opnås 3 eller flere synlige Bonussymboler, bliver der tildelt 12 gratis spil.
  • Under gratis spil vil hver Horus Wild opgradere tavlerne i den rækkefølge, der vises øverst på spilskærmen. Derudover tildeler 1, 2 eller 3 Horus Wild henholdsvis 1, 3 eller 5 gratis spil yderligere.
  • Indsamling af 4 Bonussymboler vil opgradere og tildele 4 ekstra gratis spil med en x2 Wild-multiplikator.
  • Indsamling af 8 Bonussymboler vil opgradere og tildele 4 ekstra gratis spil med en x3 Wild-multiplikator.
  • Indsamling af 12 Bonussymboler vil opgradere og tildele 4 ekstra gratis spil med en x5 Wild-multiplikator.
  • Gratis spil fortsætter, indtil alle gratis spil er spillet, hvorefter spilleren udbetales antallet af akkumulerede bonusgevinster.

Autospil

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle gevinstlinjesymboler skal forekomme på en spillet linje samt på fortløbende hjul startende på hjulet længst til venstre (der er altid 10 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis spil spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Gældende fra dato

Dag/måned/år: 10/08/2023 v4.0

Seneste opdatering: 14-09-2023